O nama

Modena Gradnja

Baveći se gradnjom stambeno poslovnih objekata više od petnaest godina, na više lokacija, Novi Sad, Budva, Zlatibor, firma ’’Modena Gradnja NS-021’’ je ostvarila poverenje svojih klijenata visokim kvalitetom gradnje, ispoštovanim rokovima i posvećenosti radu.
Osnovna delatnost firme jeste izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih jedinica. Primaran cilj firme jeste postavljanje kvaliteta stanovanja na viši nivo i ostvarivanje što većeg broja zadovoljnih kupaca. Svaki zainteresovani klijent ima raspoložive prikaze aktuelnih projekata uz mogućnost projektovanja enetrijera po željama kupaca. Pri izgradnji objekata trudimo se da koristimo vrhunske materijale, savremenu tehniku građenja i u saradnji sa odgovarajućim stručnim timom postižemo zavidne rezultate.
+
GODINA ISKUSTVA
IZGRADJENIH OBJEKATA
IZGRADJENIH ㎡

Podizanje standarda

Svakim novim projektom težimo ka razvoju i napretku firme sa novim idejama, unapređenim organizacijma kako unutrašnjeg tako i spoljašnjeg prostora i kvalitetnijim stanovanjem jer su komfor i kvalitet osnova našeg poslovanja. Lokacije naših objekata su veoma atraktivne čime se postiže određeni standard stanovanja naših klijenata. Svojim formama objekata trudimo se da se uklopimo u kontekst i oplemenimo zadatu okolinu.

Na našem site-u možete pronaći sve aktuelne projekte i informacije vezane za izgradnju. Uverite se u naš kvalitet, pratite nova dešavanja, a mi ćemo se truditi da Vaš dom učinimo jedinstvenim.

OSNOVNE VREDNOSTI

INTEGRITET
Tradicija našeg poslovanja se zasniva na iskrenom radu sa klijentima i ispoštovanim rokovima što je osnova naše poslovne filozofije i temelj čitave organizacije kompanije. Misija jeste ostvarivanje što većeg broja zadovoljnih kupaca koji uživaju komfor naših stambenih i poslovnih jedinica.
ZAPOSLENI
Tim ljudi koji zajedničkim snagama dolazi do jedinstvenog cilja predstavljaju uspeh jedne firme.Zbog toga mi stalno nastojimo da privučemo i zadržimo talentovane stručnjake koji dele naše vrednosti. Svi su aktivno učestvovali i ubuduće će učestvovati u realizaciji investicionih projekata.
KVALITET
Firma Modena Gradnja pruža izuzetnu uslugu kroz timski rad, iskustvo, odgovornost i inovacije u čemu se i ogleda kvalitet naših projekata. Posvećenost radu, upoznavanje sa novim materijalima, tehnikama građenja i tehnologijom, postižemo zavidne rezultate koje naši klijenti prepoznaju. Svaka lokacija zadaje određeni zadatak investitoru koji se ispunjava detaljnom analizom okoline i time se dolazi do najboljeg rešenja koji će zadovoljiti potrebe kupaca. Kvalitet se ogleda u doslednosti naše firme i istrajnosti u misiji celog tima. Izgrađeno je preko 45.000 m2 Trudimo se da imamo ponudu i za one koji svoj budući dom vide u starom jezgru grada, što sa sobom nosi sve prednosti života u centru, ali i za one koji žele da organizuju život u delu grada koji nije u širem centru, ali koji ima izuzetno razvijenu i aktivnu mikrolokaciju koja kao takva predstavlja odličan izbor porodičnog stanovanja. Misija nam je da opravdamo poverenje koje nam je ukazano, a koje traje dugi niz godina.

SIGURNOST

Vodimo računa o najvišem stepenu bezbednosti na radu što postižemo svakodnevnim proverama radnika kako bismo ih zaštitili od mogućih povreda. Na gradilištu su jasno istaknute mere bezbednosti na radu kojih se radnici strogo pridržavaju.
VIZIJA
Napredak i konstantan razvoj firme je ključan element uspeha firme. Uključujući ciljeve naših klijenata, inovativna rešenja i pažljivo planiranje i projektovanje ostvaruju se neuporedivi rezultati. Komfor, funkcionalnost, inovativnost i kvalitet svakog objekta je osnova našeg projektovanja.
KONTINUIRANI NAPREDAK
Različitost projekata ukazuje na konstantan razvoj naše firme i edukovanje kroz zajednički rad, upoznavanje sa novim materijalima i mogućnostima u izgradnji. Uvođenjem inovativnosti u izgradnji napredujemo svakodnevno i ponosni smo na naše rezultate.Svaka nova lokacija je bolja od prethodne i to je strategija kojom se vodimo kako bismo Vama omogućili dom iz snova. Buduća dva projekta ukazuju na kvalitet i luksuz kojem stremimo. Željno iščekujemo njihovu izgradnju, kao i nove buduće ideje koje će Vas zasigurno oduševiti.
OPERATIVNA EFIKASNOST
Pružamo najbolju vrednost stanova i poslovnih prostora za naše kupce u odnosu na lokaciju i strukturu objekta.
INOVATIVNOST
Svakim novim projektom dolaze i nove ideje do kojih dolazimo stalnim istraživanjem tržišta i mogućnosti. Zadata lokacija iziskuje i pažljivo planiranje čime se postiže različitost svakog projekta, ali sa jedinstvenim pečatom po kojem smo prepoznatljivi, a to je kvalitet. Svojim inovacijama želimo da nadmašimo očekivanja kupaca.
PARTNERI
Kompanije koje sarađuju sa nama dugi niz godina zadovoljni su našim poslovanjem. Iz tog razloga naša saradanja se nastavlja i danas sa veoma uspešnim rezultatima. Sa novim projektima povezujemo se i sa novim firmama koje su zainteresovane za rad sa našom kompanijom koja je izgradila svoj brend i ponosno nosimo ime ’’Modena’’.

Tražite kvalitetan, komforan i udoban stan na atraktivnoj lokaciji?

Pišite nam!