fbpx

Modena Zlatibor Resort

Previous
Next

O projektu

Predstavljamo vam potpuno novi projekat. Pored prepoznatljivog visokog kvaliteta gradnje, atraktivnim lokacijama, ispoštovanim rokovima i posvećenosti radu, ovog puta smo odlučili da misiju naše kompanije, bolji kvalitet života, zaista prenesemo na sledeći nivo, tačnije na nadmorsku visinu od 1056m, najlepšu srpsku planinu, Zlatibor.

Modena Zlatibor Resort je poluzatvoreni kompleks stanova, planski osmišljen tako da vam pruži maksimalan komfor na planini i siguran povrat investicije u što kraćem roku. Kompleks je sačinjen od tri objekta Aqua, Aria i Terra. Svaka od ovih izuzetnih zgrada se besprekorno uklapa u svoje okruženje, sa prirodnim materijalima u planinskom stilu koji zajednički doprinose tradicionalnoj lepoti Zlatibora. U kompleksu su planirani komforni apartmani koji po strukturi mogu biti studio, stan sa 1 spavaćom sobom ili dupleksi.

Detalji projekta

Vlasnici i njihovi budući gosti će za par koraka ili jednu vožnju liftom, moći da se posvete sebi i uživaju u spa i wellness centru, treniraju u moderno opremljenoj teretani, ručaju u restoranu ili samo sede i uživaju na Suncu na našem malom trgu, skriveni i sigurni od saobraćaja i gužve. Kompleks će imati video nadzor i recepciju koja će uvek biti tu da dočeka i ugosti Vas ili vaše goste. Uz opremanje stanova i firmu koja će ih održavati i rentirati, smatramo da smo napravili jedan kvalitetan investicioni projekat u kome će vlasnici uživati.

Lokaciju smo pažljivo odabrali kako bi bila u blizini svih posećenijih atrakcija na Zlatiboru. Zaboravićete na kola tokom boravka. Nalazimo se odmah iza hotela Idila na samo 200 metara od autobuske stanice, 400 metara od Gold Gondole i isto toliko od Jezera i glavnog trga.

Ovaj projekat treba da predstavlja idealni spoj faktora koji utiču na sigurnu novčanu investiciju: siguran investitor, banka kao garant kvaliteta, krediti za kupovinu već od samog starta, potpuno namešteni apartmani uključujući apsolutno sve!

Više o projektu na: www.modenazlatibor.rs

Prodaja i informacije:
021-472-32-36, 064-6400-403
Modena Gradnja

#modenagradnja #modenazlatiborresort #modenazlatibor #modena #zlatibor #novalokacija

kupovina stanova
direktno od investitora

Pišite nam!